Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Västgötaloppet

24 september, 2016

Västgötaloppet ingår i Mitsubishi MTB Challenge.

Välkommen till andra upplagan av Västgötaloppet Cykel, ett långlopp på mountainbike över 70 km respektive 40 km. Loppet är den sista och avslutande deltävling i den svenska långloppscupen Mitsubishi MTB Challange och går i härlig Västgötsk terräng kring Ulricehamn. Banan ger dig möjlighet att snudda vid både Västergötlands högsta punkt, Galtåsen, och sjön Åsunden. Banan slingrar sig fram längs grusväg, skogsväg och fina stigar, kuperingen som Ulricehamn bjuder på skickar vi med som en bonus.

Arrangörens mål med Cykelloppet är att erbjuda fina tävlingar för både motionär och elit, alla ska klara av att ta sig runt men bara den som är riktigt stark kan vara först i mål.

Start
Startplats är Ulricaparken nära Ulricehamns centrum, vägvisning för cykel från tävlingscentrum. Smidigast är att parkera på Lassalyckan och ta cykeln till start. Begränsad parkering för åskådare finns nära start

Banan
Långa banan består av två loopar och är totalt ca 70 km.
Korta banan är ca 40km och är första loopen av 70 km banan. Se Banan!
Varvning sker på arenan, Lassalyckan, där bandelning mellan korta och långa banan sker. Det är åkarens ansvar att uppmärksamma delningen.

Banmarkeringar
Banan är markerad med orange enduropilar. Varningsskyltar finns vid särskilda platser

Vi friskriver oss från eventuella fel i datum, tid eller andra uppgifter avseende cykelloppet. Kontrollera alltid loppets hemsida.

Arrangör

Tvärreds IF, Ulricehamns IF och Äspereds IF
E-post:
info (@) vastgotaloppet.se
Webbplats:
http://www.vastgotaloppet.se

Plats

Lassalyckan skidstadion
Idrottsgatan 8
Ulricehamn, 523 33 Sverige
+ Google Map

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.