Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Pearl Izumi MTB – Skandisloppet

15 maj, 2016

595kr

Evenemang Navigation

STAD MÖTER SKOG, VÅGAR DU ANTA UTMANINGEN
Uppsala har alltid varit varit ett starkt fäste för cross-country och vad passar bättre än att start och mål är på klassisk mark vid Uppsala slott. Loppet som startar Söndagen 15 maj, tar dig snabbt ut i Uppsalas skogsområden via Sten Sture monumentet och bjuder på en magisk naturupplevelse när loppet vänder hemåt längs Fyrisån. Från den sista depån i Sunnersta och in i mål väntar kanske den tuffaste biten. Spar på krafterna!

SUCCÉN FORTSÄTTER
När de summerade ihop första genomförandet av Pearl Izumi MTB – Skandisloppet, kunde de konstatera att de med råge överträffat deras förväntningar. Över 700 anmälda cyklister, varav 600 motionärer och 100 i elitklass får dem att höja ribban ytterligare inför 2016.
Responsen de fick på deras relativt krävande bana var översvallande. Självklart kommer de också åtgärda ett par saker för att motverka proppar etc. Till exempel kommer den första tuffa nedförsbacken vid Sten Sture-monumentet att tas bort för att få ett bättre flöde vid starten. På regementsgärdet kommer de lägga till ytterligare en vätskestation som du dessutom passerar vid 2 tillfällen.

NYHET:
28 KM

Redan 2015 fanns en efterfrågan om att köra ett varv (28 km) och för att ännu fler ska få chansen att köra Pearl Izumi MTB 2016 lägger vi nu till den möjligheten. Allt som ingår i det långa loppet ingår självklart även i det kortare.

PEARL IZUMI MTB – SKANDISLOPPET HAR BLIVIT SEEDNINGSLOPP FÖR CYKELVASAN.
Allt du behöver göra är att ange ditt vasa-id när du anmäler dig. Du hittar ditt vasa-id under mina sidor, personuppgifter på www.vasaloppet.se. Gäller för vår långa sträcka, tävling och motion. Lycka till i jakten på startfållor!

För mer information: klicka här…

Vi friskriver oss från eventuella fel i datum, tid eller andra uppgifter avseende cykelloppet. Kontrollera alltid loppets hemsida.

Detaljer

Datum:
15 maj, 2016
Pris:
595kr
Evenemang Categories:
,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , ,
Webbplats:
http://skandisloppet.com/

Arrangör

UNT Bike Weekend och CK Uni
E-post:
info (@) skandisloppet.se
Webbplats:
http://skandisloppet.com/

Plats

Dag Hammarsköldsväg , Uppsala
Dag Hammarsköldsväg
Uppsala, Uppsala län 752 37 Sverige
+ Google Map

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.