Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Lidingöloppet MTB

6 maj, 2017

895SEK

Evenemang Navigation

Lidingöloppet MTB.

Den 6 maj 2017 är det start för den 5:e upplagan av Lidingöloppet MTB.  Det arrangeras flera olika cykellopp för både elit, motionär, ungdomar och barn.

Lidingöloppet MTB bjuder på en huvudklass med 63 km fartfylld, tuff, kuperad och vacker skärgårdscykling. Den mäktiga banan i Stockholm är lättkörd men tuff för både elit & motionär.  Starta säsongen med oss på Lidingö och cykla vårt seedningsgrundande lopp till Cykelvasan.

Utöver huvudklassen finns även Lidingöloppet MTB 23 km. Det här motionsloppet är för motionären som vill prova på MTB men också för den erfarna cyklisten som vill starta säsongen med ett kortare MTB-lopp. 23 km är även tävlingsklass för ungdomar mellan 11-18 år.

Under helgen kommer vi också erbjuda barnklasser för barn i åldrarna 6-11 år att cykla hos oss. Lilla Lidingöloppet MTB erbjuder 3,5 km för de mellan 6-9 år och 6 km för de mellan 10-11 år. Vi har även något för de allra yngsta med ett knattelopp för alla flickor och pojkar som vill testa en trixig bana.

Anmälan Öppen

 

För mer information:

Kontakta Lidingöloppet via e-post press@lidingoloppet.se
Eller besök deras hemsida här…

Vi friskriver oss från eventuella fel i datum, tid eller andra uppgifter avseende cykelloppet. Kontrollera alltid loppets hemsida.

Arrangör

Lidingöloppet
E-post:
info (@) lidingoloppet.se
Webbplats:
http://www.lidingoloppet.se/sv/MTB/#.VLGEjIqG_ms

Plats

Lidingövallen
Kyrkvägen 56
Lidingö, 181 42 Sverige
+ Google Map
Telefon:
070-513 44 88
Webbplats:
www.lidingoloppetmtb.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.