Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

DXC – Dalsland Cross Country

29 april, 2017

565kr

Dalsland X-Country eller DXC som många säger, är ett motionslopp på mountainbike. De senaste åren med över 800 anmälda deltagare, en riktig folkfest! Cross Country heter det, men här hade det lika gärna kunnat heta ”de tusen sjöarnas lopp”. Oavsett om du tar den långa eller korta banan kommer du att cykla längs många vackra sjöar och tjärn. Under våren är det mycket idylliskt med den varierande naturen. Även om det är en tävling och du har fullt upp med att cykla, vågar vi lova att du kommer att uppskatta banans inramning.
Start och målgång sker i Bengtsfors som ligger 6 mil öster om Halden, cirka 17 mil från Oslo och 18 mil norr om Göteborg.
Den korta banan är ca 35 km och avsedd för dem som inte har cyklat så mycket i skogen innan men vill ha lite utmaning. För det mesta är det grus och asfalt-yta, men även kortare sträckor på stigar.

Den långa banan på 57 km kommer att bjuda på en utmaning. Några snabba nedförsbackar där man kan mata på, men även tuffa uppförspartier och mer tekniska delar. Banan är tuff nog att skilja den bästa från den näst bästa, men amatörer kommer inte att ha några problem med att ta sig an banan.

Båda banorna går ihop i slutet avslutar längs samma sträckning.

Unna dig en utmaning och en bra start på cykelsäsongen!

Vi friskriver oss från eventuella fel i datum, tid eller andra uppgifter avseende cykelloppet. Kontrollera alltid loppets hemsida.

Detaljer

Datum:
29 april, 2017
Pris:
565kr
Evenemang Category:
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , , , ,
Webbplats:
http://www.dalslandxc.se/

Arrangör

Camp Dalsland
Telefon:
0531-526888
E-post:
info(at)campdalsland.se
Webbplats:
http://www.dalslandxc.se/

Plats

Bengtsfors i Dalsland
Storgatan 7
Bengtsfors, Dalsland i Västra Götalands län 666 30 Sverige
+ Google Map

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.