Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Bra Bil XC MTB

7 maj, 2017

595SEK

Bra Bil XC MTB är ett tufft och utmanande mountainbikelopp som tar dig genom natursköna Delsjön med omnejd.
Banan som utgår från Heden i centrala Göteborg innehåller en del tekniska stigar och singletracks varvat med grusvägar och mindre tekniska partier. Det finns en tävlingsklass för deltagare med tävlingslicens och en motionsklass som är öppen för alla över 15 år.

Tävling
För att delta i tävlingsklassen krävs det att du har tävlingslicens samt medlemskap i en godkänd cykelklubb enligt Svenska cykelförbundets regler. Har du ingen årslicens kan du köpa till en engångslicens vid anmälan (200 kr).

Motion
I motionsklassen är det inget krav på tävlingslicens eller medlemskap i cykelklubb.

Seedning för Cykelvasan
Loppet är seedningsgrundande för Cykelvasan. För att seedningen ska vara giltig måste du fylla i ditt Vasa-ID när du gör anmälan. Är du redan anmäld till Bra Bil XC MTB, eller om du ännu inte anmält dig till Cykelvasan kan du gå in på Mina Sidor och lägga till Vasa-ID i efterhand. Detta kan du göra fram till den 4 maj. Logga då in på Mina Sidor och klicka dig vidare under länken Ändra.

Vid frågor, kontakta oss på info@goteborgsgirot.se

Vi friskriver oss från eventuella fel i datum, tid eller andra uppgifter avseende cykelloppet. Kontrollera alltid loppets hemsida.

Arrangör

Göteborgsgirot AB
E-post:
info (@) goteborgsgirot.se
Webbplats:
http://goteborgsgirot.se/lopp/mtb-girot/

Plats

Heden
Göteborg, Västra Götalands län Sverige + Google Map

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.