Mountainbike-skola med Matthias Wengelin

Skärmavbild 2016-07-30 kl. 09.50.18
Foto: skärmdump från svt.se

SVT Sport erbjuder tittare en Mountainbike-skola i tre delar med Matthias Wengelin. Klippen är mellan 4 till 6 min långa och ger bra tips för oss som gillar mountainbike.  Den 13 augusti är det dags för Cykelvasan, den åttonde i ordningen.  Ta chansen att bli inspirerad, få tips och utveckla tekniken i SVT´s MTB-skola med en av Sveriges bästa mountainbike-cyklister.

Matthias Wengelin har mängder med SM-medaljer från både Cross Country, Långlopp och Cyclocross. Sedan Sprint-disciplinen infördes år 2012 är han regerande svensk mästare i grenen och har stått som vinnare av Långloppscupen 2012 och 2013, CykelVasan 2009 och Lidingö MTB 2013 och 2015.

Han har varit med i både EM och VM med framskjutna placeringar. På EM i Huskvarna blev han 6:a på sprinten och på VM i Tjeckien i början av juli blev han femma på sprinten.

För SVT visar Matthias Wengelin hur du på bästa sätt förbereder dig inför din nästa skogstur och hur du blir en riktig fartfantom över rötter och stenar.

Älskar du att köra mountainbike och vill du vara förberedd på bästa sätt inför Cykelvasan, ska du givetvis kolla in Matthias MTB-skola på SVT.

Se alla inslagen här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.