Lidingöloppet MTB utökar med nya klasser2015

lidingoMTB_mtbSverige2013Stockholms största mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, arrangeras för tredje gången den 2-3 maj 2015. Nu utökas evenemanget med nya klasser, ett motionslopp på 23 km på lördagen med tävlingsklasser för ungdomar samt Lilla MTB för barn mellan 6-11 år på söndagen.

Under tävlingshelgen den 2-3 maj 2015 kommer två nya klasser att introduceras. Lidingöloppet MTB 23 km är kortare och har lite färre tekniska partier än huvudklassen på 63 km. Loppet är till för de motionärer som vill prova på ett MTB-lopp för första gången.
23 km har även en tävlingsklass för ungdomar mellan 11-18 år.

Utöver det nya motionsloppet på 23 km introduceras även Lilla Lidingöloppet MTB för barn mellan 6-11 år. En tävlingsklass med en riktigt fartfylld bana på 6 km som går till största del på packade löpstigar med en viss del asfalt. Loppet sker söndagen den 3 maj med start och mål på Lidingövallen.

Anmälan för båda de nya loppen öppnar fredag den 14 november
kl. 09,00. Lidingöloppet MTB är huvudklassen på 63 km, med start och mål på Lidingövallen på Lidingö lördagen den 2 maj kl. 12,00. Under helgen kommer det finnas aktiviteter för hela familjen på arenan, med bland annat cykelbutik, knattelopp för de allra minsta och 3 löparklasser i Lidingöloppet Ultramarathon söndagen den 3 maj.

Läs mer på: www.lidingoloppetmtb.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.